Den spirituelle CEO

Thürmer i 3D

Den globale verden står over for et kæmpe paradigmeskift, hvor kunstig intelligens snart overgår menneskets intellekt.

Den digitale udvikling sker eksponentielt. Udviklingen kræver, at vi kigger indad. Den kræver en ny, stærk kultur. Ikke blot i virksomhederne, men blandt os mennesker. I DEN SPIRITUELLE CEO – THÜRMER I 3D fortæller Erick Thürmer om at lytte til sin indre stemme og at finde sit kald.

Fjerde generation i familievirksomhed

Erick Thürmer, fjerde generation i en traditionel familievirksomhed på tærsklen til den fjerde industrielle revolution, fortæller om lederskab, om at finde sit livsformål – og om at råde over patenter og teknologi, der kan være med til at skabe grøn omstilling på verdensplan.

Danmarks digitale omstilling er afgørende for et stærkt erhvervsliv, og her har Erick Thürmer sprængt rammerne for det mulige. Hans familievirksomhed, Thürmer Tools, har vundet Den Digitale Førertrøje i 2016 samt SAPs ThinkX award 2018 og bryder dagligt ny grund. Det handler om kvantespring
i bevidsthed, teknologi og produktion og om et nyt og mere spirituelt menneskesyn. Om at være gammeldags producent og eksponentiel teknolog på én gang.

“Mit liv lige nu er et eksponentielt virksomhedseventyr i 3D med perspektiver for et nyt Danmark, hvor virksomheder flytter hjem og arbejdspladserne bliver visionære og mangfoldige. Hvor mennesket bliver sat fri i både familie- og arbejdsliv. Der er lang vej at gå, men for mig er det den eneste vej.”

ERIK THÜRMER er en af dansk erhvervslivs mest visionære og markante ledere med 20+ års erfaring som virksomhedsejer, fremgangsrig entreprenør og digitaliseringsekspert. Han er en af Danmarks mest populære foredragsholdere og inspirerer virksomheder og ledere i eksponentiel transformation, ledelse og forretning.

Share