fbpx

ERICK THÜRMER

Om mig

Hvorfor har jeg sagt ja til Moderaterne?

Jeg har svært ved at se at ekstremer skulle kunne rykke på – eller for den sags skyld, repræsentere hele vores samfund.

Jeg tror på, at midten er det rigtige sted for mig at stå – i et nyt parti, der tør starte forfra, og som samtidig ønsker at bruge og lære af alt den erfaring man før har tilstræbt sig i politik.

Som erhvervsmand er mine største læringer kommet fra de fejl jeg har begået. Det har skabt et meget stærkere fundament for mine virksomheder og mine medarbejdere. Det er ikke perfekt, men det er ærligt; hvilket jeg mener politik bør være.

Intet kan udvikle sig uden modgang.

Med Moderaterne har vi mulighed for at stemme på ‘rigtige’ mennesker i ‘virkeligt’ arbejde. Det er noget mange har efterspurgt længe. Nu har vi muligheden for at lade mennesker med erfaring, drive Danmark fremad.

Hvad gør mig fortjent til din stemme?

Det er noget der har optaget mig meget, og i virkeligheden er det kun dig der ved det.

Jeg har brugt mit voksenliv på at videreudvikle Thürmer Tools. Hertil har jeg begået fejl og haft succeser, ligesom ethvert menneske på jorden.

Èn ting er sikkert: min erfaring har gjort mig klogere og givet mig forstand til at tale om de ting jeg gør. Mit største ønske er, at tilbyde mit bidrag til i politik.

Måske skal jeg være med i politik i kort tid – og måske i længere tid.
Uanset hvad, skal jeg kun være med, så længe det giver mening.

Derfor vil jeg nu stille mig til rådighed og bidrage med min erfaring hos Moderaterne.

Danmark i den store verden
Jeg har arbejdet for at få danmark frem i udlandet. Det har jeg gjort gennem flere forskellige innovationsprojekter, som jeg sammen med andre har drevet.

Disruptionrådet – hvor jeg også mødte Lars
Fordi den teknologiske udvikling vil forandre markedet og arbejdsprocesserne radikalt og Danmark skal være med i udviklingen, nedsatte den tidl. regering derfor et såkaldt “Disruptionråd” i 2017- 2018.

”Disruptionrådet” bestod, da jeg var med, af 32 faste medlemmer fra erhvervslivet, iværksættere, akademiske repræsentanter og en række ministerier, herunder Erhvervsministeriet.

Gazellen i Nordsjælland
Selvom den har sit naturlige habitat på andre kanter end den danske, har jeg været heldig at erhverve mig to i hhv. i 2021 og 2022. 

Siemens digitale førertrøje i 2016  og SAPs ”Think X Award” i 2019
For forvandling og gevindpatent til vores værktøjsvirksomhed med fast forankring i traditionerne. Overskuddet tredoblede samtidig med, at der blev opbygget en unik 3D-forretning med et 3D-patent. Det førte til at vi vandt hhv. ”Den Digitale Førertrøje” i 2016 og SAPs ”Think X Award” i 2019.

Jeg ønsker at tale om det jeg véd – og give stafetten videre, når det ikke er mit kompetenceområde.

Jeg har kastet alt min tid og kærlighed på erhvervslivet og mener derfor, at jeg godt kan ‘være bekendt’ at repræsenterer dette i det kommende Folketing.

Menu